Stöd oss

Du som vill stödja vår verksamhet kan göra det på olika sätt. Du kan bidra genom att engagera dig som volontär, bli stödmedlem, stödföretag, skänka en valfri gåva eller på annat sätt initiera en aktivitet för att stödja oss, exempelvis med en insamling.

Stöd oss genom att bli stödmedlem

150 kr/per år

Som stödmedlem stödjer du vårt arbete för ett jämställt samhälle fritt från våld.

Du blir stödmedlem genom att Swisha 150 kr  till 123 676 52 42. Skriv din email i meddelanderaden eller betala in 150 kr via bankgiro 5310–9377. Märk betalningen med stödmedlem och med ditt namn och email.

Stödföretag eller samarbetspartner

Vi samarbetar gärna med företag och organisationer. Har ni förslag och idéer på samarbeten och insatser, så är vi välkomna att höra av er. Ni kan också välja att bli ett av våra stödföretag genom att skänka 1 500 kronor/år. 

Vi marknadsför vårt samarbete med våra stödföretag på våra sociala medier, vi lägger företagets logga på vår hemsida och erbjuder föreläsning om mäns våld mot kvinnor och våld i nära kvinnor på er arbetsplats.

Kontakta oss för ett samtal info@kvinnojourenkarlskrona.se eller ring på telefon 0455 – 188 03

Stöd oss genom att skänka en valfri gåva

Varje gåva, stor som liten, är värdefull och gör  skillnad. Tack!

Swisha valfri gåva till 123 676 52 42 eller använd bankgiro 5310–9377

Gåvobevis – ge bort en meningsfull gåva

Gåvobeviset kan bli en julklapp eller gåva till en födelsedag, dop, namnsdag eller annan högtid. Du kan vara säker på att det blir en uppskattad gest till någon som du bryr dig om, samtidigt som du ger stöd till en tryggare framtid för våldsutsatta familjer. 

Mejla oss på info@kvinnojourenkarlskrona.se och meddela om du önskar att få ditt gåvobevis mejlat eller skickat via post. Du kan även lägga till en personlig hälsning. 

Swisha valfri gåva till  123 676 52 42 eller använd  bankgiro 5310–9377  
Skriv gåvobevis och din email i meddelanderaden.

Bry dig om - starta en egen insamling

Fyller du år eller vill du bidra till en förändring för våldsutta barn/unga och vuxna? Då kan du starta en egen insamling och få dina vänner att hjälpa dig med att samla in pengar. Tillsammans kan ni göra skillnad.

1. När du skapa ett nytt inlägg på Facebook så trycker du –> Lägg till i ditt inlägg –> sedan trycker du på –>  <3 Samla in pengar.

2. Välj Kvinnojouren Karlskrona som ändamål, vilket belopp du önskar samla in och hur länge du vill att insamlingen ska pågå.

3. Skriv några ord om varför du engagera dig och välj en omslagsbild till din insamling. 

Nu kan insamlingen börja! Varmt lycka till och stort tack för ditt engagemang. 

Chatta med Kvinnojouren

Chatta med ungdomsjouren

Vid akuta ärenden – ring 112